Menu Sluiten

Veronica-baas praat mond voorbij: MAURICE ERUIT

Party nummer 47 19 november 1999

Maurice is te saai:

Veronica-baas Unico Glorie vindt het jammer dat pittige Sabine uit het huis is. Hij had liever iemand anders zien gaan. “Ik vind dat Maurice nogal saai is. Die mag er wel uit.” Oei Maurice…..

Cyrille woedend:

De massaal weggestemde Cyrille is boos, omdat haar nummer ‘Crazy from the heart’ zonder haar toestemming is uitgebracht. Cyrille:” Ik wist er helemaal niets vanaf.” Of ze stappen gaat ondernemen, weet ze nog niet. Dat zal ze ongetwijfeld laten afhangen van het succes van de single. Kenners verwachten een top20 notering.

Bewoners in de maling genomen:

De geruchten gaan dat de bewoners van het BB-huis flink om de tuin worden geleid. Zij weten niet beter dan dat er op oudejaarsdag uit de laatste drie bewoners een winnaar wordt gekozen. Veronica wil het stel echter in de maling nemen door op 30 december al vuurwerk te gaan afsteken in de omgeving van het BB-huis, zodat ze denken dat het al 2000 is. De reden zou zijn dat Veronica de redactieleden thuis oud en nieuw wil laten vieren. Jammer dat het weer niet om de bewoners zelf lijkt te gaan..

‘We zijn toch geen zeikerds?’

‘Lekker effeh knuffelen’- Ruud is in al die weken slechts 1 keer nijdig geworden, namelijk met de fietsopdracht. “We hadden toen een nieuwe fiets gekregen en die trapte te zwaar, volgens sommigen. Toen ben ik echt wel boos geworden, ja. Kom op zeg, we zijn toch geen zeikerds?,” sputtert hij in een interview met een omroepsblad.

Nieuwe bewoonster…

Veronica houdt rekening met het vertrek van Anouk. Een nieuwe bewoonster staat al te trappelen. Het zou gaan om Angelique Dresden, een 21-jarig meisje uit een boerendorp onder de rook van Utrecht. Ze woont bij haar ouders en is nog vrijgezel maar, zoals ze zelf zegt, zoekende….