Menu Sluiten

Oproep: BB1 in je dagboek? RTL4 zoekt jou!

Posh Productions (bekend van het programma Over de Streep) start binnenkort met de opnamen van Lief Dagboek. Wat houdt het in? Volwassenen van nu lezen dagboekfragmenten uit hun pubertijd voor aan een live publiek en wij zenden dat uit op RTL4 🙂 Dat is de korte versie.

We zijn op zoek naar volwassenen die hun dagboeken, zelfgeschreven TV programma’s, toneelstukken, liefdesbrieven, musicals van vroeger op zolder bewaard hebben en er er niet aan moeten dénken dat ooit met een vreemde, laat staan een live publiek, laat staan het miljoenenpubliek van RTL4 te delen. Die moeten we dus hebben voor dit programma.

De kracht van dit programma zit in de verfrissend helende werking die het hardop uitspreken van vroegere schaamtes kan hebben als het met liefde voor de tiener van toen, wordt opgedragen. Kort gezegd leer je lachen om de zaken die destijds de wereld onder je voeten vandaan trokken (ruzies met je moeder, je kleedgeld dat altijd te weinig was, die ene pukkel op je neus vlak voor de schooldisco….)
Ik zou het heel leuk vinden om iemand in de uitzending te hebben die in zijn/haar tienertijd een enorme fan is geweest van Big Brother 1 en daar in zijn/haar dagboeken over geschreven heeft. En nu, zoveel tijd later, dat zou willen voordragen aan een live publiek. Dus kom maar op met jullie dagboekfragmenten, Big Brother 1 toneelstukken, liefdesbrieven aan Bart en Ruud, kunstwerken en musicals.

Iedereen die dit leuk vindt kan ons mailen naar liefdagboek@poshproductions.nl. En dan volgt er een uitnodiging voor een gesprek. En dan zien we wel verder.