Menu Sluiten

Nieuwelingen op de schopstoel.

Algemeen Dagblad 9 november 1999

Anouk of Cyrille moet het Big Brother huis in Almere verlaten. De twee vrouwen zijn gisteren avond door de groep genomineerd om donderdag te vertrekken.

De twee kwamen vorige week binnen in plaats van Bianca en Mona. Die vertrokken eigener beweging, ieder met 10.000 gulden. Bij de nominatie kreeg Anouk vijf stemmen en Cyrille vier.

Big Brother staat op het punt verkocht te worden aan Duitsland. Producent Endemol bevestigt dat de onderhandelingen met een Duitse tv zender, waarvan de naam nog geheim wordt gehouden, in een ver gevorderd stadium zijn. Endemol verwacht binnen enkele dagen het contract rond te hebben. SBS Broadcasting heeft de rechten al gekocht voor zijn zenders in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Belgie, Zwitserland en Hongarije. Ook in andere landen, zowel binnen als buiten Europa, bestaat belangstelling.

De inventaris van het Big Brother huis wordt vanaf vandaag geveild via internet. Ongeveer 80 stukken gaan onder de hamer. Op de website www.qxl.nl kunnen de belangstellenden een bod uitbrengen. Ook via www.big-brother.nl is de veiling te bereiken. Bijzondere stukken zijn een Big Brother koffertje, een kunstwerk van de bewoners en gesigneerde cd’s. De artikelen moeten zo spoedig mogelijk na het vertrek van de laatste bewoners uit het Big Brother vrijgegeven.