Menu Sluiten

Mona heeft spijt van haar vertrek!

ShowWereld.nl 21 november 1999

Mona heeft alsnog grote spijt van haar vertrek uit Big Brother. De frivole Amsterdamse voelt zich bedonderd door Veronica. Deze bracht haar immers op de hoogte van de negatieve publiciteit rondom haar persoontje, hetgeen achteraf gezien enkel een extra zetje was om haar te laten vertrekken.

“De verhalen over de negatieve publiciteit waren voor mij de reden om op te stappen. Maar nu ik er eenmaal uit ben, wordt er alleen maar slechter over mij geschreven”. Het zijn de woorden van Mona, die ze uitsprak tijdens haar gastoptreden in “Monte Carlo”. De ex-BB’ster zei zonder schroom dat ze zich door de BB-redactie beduveld voelt. Hoofdredactrice Hummie van der Tonnekreek sprak Mona destijds persoonlijk toe met de dreigende woorden dat er erg lelijk over haar geschreven werd en dat ook haar gezin dat niet echt prettig vond. Achteraf gezien dus een expliciete poging om Mona uit het huis te krijgen. Door er ook nog eens tienduizend gulden bovenop te zetten verzekerde Van der Tonnekreek zich ervan dat de Amsterdamse bewoonster De Villa zou verlaten. En inderdaad, Mona trapte met open ogen in deze geraffineerde val en likt nu haar wonden.

Mona denkt overigens dat Bart de uiteindelijke winnaar wordt. En dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat Bart de favoriet is van Hummie