Menu Sluiten

Hoe lang houdt Tara’s relatie nog stand?

Weekend nummer 48 28 november 1999

Hoewel heel mannelijk Nederland het spannend zal vinden om Tara naakt te zien in de Playboy, is er een man in Nederland die niet staat te trappelen: haar vriend Roy. Hij was aanwezig op het Playboy-feest, maar leek absoluut niet gelukkig met alle aandacht die zijn knappe vriendin kreeg. De vraag die vele aanwezigen bezighield was dan ook: hoe lang houdt deze romance stand? Want het zal niet voor het eerst zijn dat een relatie op de klippen loopt nadat een van de twee ineens beroemd wordt…..

Op het Playboy-feest dat in de Amsterdamse Escape plaatsvond verschenen de meeste gasten in feestelijke en sexy kleding. Maar het was niet de kleding die de aanwezigen het hart sneller deed kloppen; eerder wat eronder zit! Goudkust-actrice Josephine van Asdonk verscheen dan wel in een opvallend glimmende zilveren jurk, het was haar naakte verschijning in Playboy die meer indruk maakte op het publiek dat voor zeventig procent bestond uit mannen. In dat publiek ook oud-Big Brother-bewoonster Tara, die samen met haar vriend Roy acte de presence gaf. Terwijl Tara trots is dat ze Playboy komt, staat haar vriend Roy er een beetje beteuterd bij wanneer Tara wordt omringd door de mannen die stuk voor stuk een glimp van de voormalige Big Brother-bewoonster willen opvangen. Tara’s vriend Roy vindt het kennelijk maar niets dat zijn vriendin naakt in de Playboy te bewonderen zal zijn, want ‘ Geen commentaar ‘, is zijn zuinige reactie. Tara wil er, uiteraard, wel wat over zeggen. “Ik vind het een eer dat ze me hebben gevraagd en ben hartstikke trots.”

Tara lijkt er geen enkel probleem mee te hebben om zich al dan niet naakt te laten bewonderen. Zo stond Tara al eerder in een spannend leren pakje in Panorama en in Playboy zal ze nog een stapje verder gaan.

Heel mannelijk Nederland zal Tara dan in Eva-kostuum kunnen aanschouwen en het lijkt erop dat haar Roy, de enige die Tara elke dag naakt kan zien, daar niet bepaald gelukkig mee is. Roy lijkt echter geen stem te hebben in de keuzes van Tara, want ze doet precies waar ze zin in heeft. Zo nam ze ook haar beslissing om mee te doen aan Big Brother zonder Roy te raadplegen, en dat viel bij haar vriend niet in goede aarde. Maar Tara zette haar wil door en stapte toch het BB-huis in.

Inruilen voor een betere…

Hoe de relatie van Roy en Tara zich nu verder gaat ontwikkelen zal vooral afhangen van hun beider inzet om de relatie in stand te houden. Makkelijk zal het niet zijn, zo leerde de praktijk. Het zal immers niet voor het eerst zijn dat een relatie stukloopt doordat een van de twee opslag een Bekende Nederlander wordt. Wat menigeen die ineens zo overvallen wordt door publiciteit, verlokkelijke aanbiedingen en aandacht zwicht voor allerlei verleidingen van de showbizz. De relatie van de huidige Miss Nederland Nerena Ruinemans bijvoorbeeld, bleek ook niet bestand tegen de roem en het leventje dat het Miss-schap met zich meebracht. Haar aanvankelijke grote liefde, de vijf jaar oudere schoolvriend Henry Los, kon na een half jaar zijn biezen pakken. Nerena zei onlangs:” Die relatie is sinds april over. Kan gebeuren he…Het ging gewoonweg niet meer.” En dat terwijl Henry direct na de verkiezing aan Weekend vertelde:”Nerena en ik kennen elkaar door en door, dus ik denk niet dat haar Miss-titel ons uit elkaar zal drijven. En ik weet dat ik niet jaloers hoef te zijn, want ik weet dat ze onvoorwaardelijk voor me gaat.” Dat viel dus vies tegen, want een half jaar later was het over en uit tussen Nerena en Henry. “Of ik het erg vind? Mwoachh, dat valt wel mee,” zei Nerena over de breuk met Henry. Inmiddels viel Nerena voor de charmes van profwielrenner Michael Boogerd. Nerena is zeker niet een op zichzelf staand geval. Ook Irene van de Laar, die met haar verkiezing tot Miss Nederland in een keer volop in de belangstelling stond, brak met haar vriend. Na haar deelname aan Miss Universe zei ze nog:” We hebben een heel stevige relatie. Met hem wil ik oud worden.” Maar nog geen twee jaar later had ze haar hart verloren aan Wessel van Diepen. “Je moet eerst in een barreltje rijden voordat je een Ferrari kunt waarderen,” zei Irene over het inruilen van haar oude partner voor een nieuwe, als had zij het over het afdanken van haar oude autootje omdat ze zich een betere kon veroorloven. Het is te hopen voor Roy dat Tara niet zo over hem praat, mocht ze besluiten hem ‘ in te ruilen’….