Menu Sluiten

Bianca en Mona met ƒ10.000 uit Big Brother- huis

De Telegraaf 29 oktober 1999
Van onze rtv-redactie

De bewoners Mona en Bianca zijn gisteravond min of meer vrijwillig uit het Big Brother-huis in Almere vertrokken. Veronica-presentator Rolf Wouters bood twee deelnemers gisteravond om half elf ieder tienduizend gulden als zij het huis vrijwel meteen zouden verlaten

Wouters deed dat aanbod in de wetenschap dat er twee mensen waren die thuis heel erg misten.

Na een korte discussie gaven Bianca en Mona te kennen gebruik te willen maken van de ‘uitkoopregeling’. Vooral Mona had het zwaar nadat zij een briefje van haar kinderen kreeg waarin die schreven dat ze op school werden gepest door klasgenoten. Bianca had al eerder te kennen gegeven dat ze zou vertrekken als ze het in het huis niet meer naar haar zin zou hebben.

Opvallend is dat uitgerekend de beiden die nu eruit zijn gegaan, volgens diverse stemlijsten op internet ook bij de kijkers het minst geliefd waren. Bart, die vorige week even overwoog om zijn lief Sabine te volgen, lijkt inmiddels weer lekker in zijn vel te zitten.

Eerder vertrok Tara vrijwillig omdat ze heimwee had. Mona kwam, toen het programma al twee weken liep, voor haar in de plaats. Over eventuele vervangers van Mona en Bianca is nog niets bekend.