Menu Sluiten

Anouk onthult over haar verblijf in het big brother huis

Prive nummer 51 21 december 1999

“Als ik het over zou mogen doen, zou ik het anders aanpakken.”

Dat ANOUK niet alleen maar kan huilen zoals we dat in het Big Brother Huis gewend waren, blijkt als Prive haar spreekt. Enthousiast vertelt zij: “Ik ben net terug uit Spanje waar ik een aantal dagen bij mijn ouders heb gelogeerd. We hebben daar de banden van Big Brother bekeken.”

Was dit schrikken?
“Ik moet zeggen dat ik pas de laatste twee weken, de Anouk was die ik in het dagelijks leven ook ook ben. Zelf werd ik ook een beetje gek van hoeveel ik gehuild heb. Dat was best vreemd om te zien. Als ik het over zou mogen doen, had ik het anders aangepakt. Ik hoorde pas twee dagen van tevoren dat ik in aanmerking kon komen als Big Brother bewoner. Daardoor heb ik nauwelijks afscheid kunnen nemen van mijn vrienden en familie. Als ik meer tijd had gehad, was ik een stuk rustiger het huis in gegaan. Daarbij moet ik zeggen, dat ik dan meer tijd had gehad om er
over na te denken en had ik het misschien niet gedaan.’

Het klikte niet echt tussen jou en Bart.
“Bart en ik zijn van dezelfde leeftijd. Desondanks hebben we beiden totaal andere dingen in ons leven meegemaakt. Ik wilde hem nog wel eens plagen. Bart heeft één slechte kant en dat is dat hij heel irritant kan zijn. Bijvoorbeeld toen ik moest oefenen voor het golfspel. De medebewoners bleven maar zeuren dat ik rustiger moest slaan. Ik weet heus wel hoe ik moet golfen, dat hoeven ze me echt niet te vertellen. Bij mezelf dacht ik barst maar! Ik doe het op mijn eigen manier Maar Bart bleef maar irritant doen. Hij bleef zijn voet achter het balletje houden, zodat ik niet goed kon slaan. Na drie keer waarschuwen wilde ik het liefst heel hard tegen zijn voet meppen!’

In het Big Brother Huis ben je ook nog heelziek geweest.
‘Ik was echt doodziek. Ik gaf zelfs bloed over. Dat had te maken met een allergische reactie. Achteraf ontdekten de artsen dat ik allergisch ben voor witvis. Het had echter niet veel gescheeld of ik had door mijn ziek zijn het huis moeten verlaten.’

Hoe zie je de toekomst?
‘Na de kerst ga ik mijn studie weer oppakken. Ik heb veel gemist, dus er moet weer flink aan getrokken worden.’

En hoe is het met de liefde?
‘Ik ben zo druk met mijn studentenleven bezig dat ik er geen tijd voor heb. Ik ben geen meisje dat na een avondje stappen met een jongen het bed in duikt. Mijn vriendinnen zijn op dit moment belangrijker. Dat wil overigens niet zeggen dat ik nooit een vriendje heb gehad.’