Menu Sluiten

Anouk, Nicolette en Cyrille strijden om plek in BB huis

Rotterdams Dagblad 2 november 1999

Anouk, Nicolette of Cyrille. Twee van deze vrouwen zullen vanavond het Big Brother huis in Almere betreden om de plaatsen van de afgelopen donderdag vertrokken Mona en Bianca in te nemen. Presentator Rolf Wouters stelde de kandidaat bewoonsters gisteren voor in een extra live uitzending van Big Brother.

Kijkers kunnen tot vanavond zes uur naar Veronica bellen om hun voorkeur door te geven.
De 22 jarige accountmanagement studente Anouk, de 31 jarige getrouwde Nicolette en Cyrille, een 26 jarige zangeres en danseres, strijden om een felbegeerde plek in het ’beroemdste huis van Nederland.’.

De brunette Cyrille lijkt in ieder geval een voorsprong te hebben als het de omgang met de publiciteit betreft. Zij danste in de Showbizz City show Barcelona en in de musical Miss Saigon.

Anouk woont in een studentenhuis en ’wil een hoop vrolijkheid mee het huis innemen’.

Nicolette, een sportieve getrouwde vrouw, ’heeft er gewoon zin in’. ,,Ik hoop dat het niet van die saaie pieten zijn zoals wij, maar dat het echt gezellige mensen zullen zijn’’, hoopte bewoner Bart van te voren. De na het vrijwillige vertrek van Mona en Bianca overgebleven bewoners waren niet allemaal even enthousiast over de intrede van de nieuwelingen. Bart stelde Big Brother voor om de als eerste vertrokken Martin en ook zijn eigen geliefde Sabine weer terug te halen. ,,Maar daar kon geen sprake van zijn.’’ Volgens Maurice heeft vooral Karin haar twijfels. ,,Zij vindt het echt heel moeilijk als er straks twee nieuwe vrouwen bijkomen.’’ Karin zelf zegt dat zij het al moeilijk vond toen de Amsterdamse Mona na twee weken haar intrede deed: ,,En nu krijg ik alweer kippenvel.’’ Maurice denkt dat de nieuwe bewoonsters een voorsprong hebben: ,,Iemand die hier nu binnenkomt kan al zoveel weten. Ze kennen ons al van tv.’’ Ruud: ,,Je begint met negen man en, huppekee, de sterkste wint. Nu is dat niet meer zo. Wij zitten nu al op de helft, en de helft is vijftig procent.’’

De vijf foto’s van potentiële kandidates waarmee Big Brother de huidige bewoners nieuwsgierig maakte, brachten Ruud echter likkebaardend op andere gedachten: ,,Die moet het worden: groot, blond, forse borsten en werkzaam in de entertainment industrie.’’ Vanavond zullen de twee nieuwe bewoonsters kennis maken met Ruud, Karin, Maurice, Bart en Willem. De nominaties voor vertrek zijn een week opgeschoven. De nieuwelingen zullen aanstaande maandag gewoon meestemmen.
met dank aan:
www.rotterdamsdagblad.nl