Anno 2011 – 2014

Het is alweer 15 jaar geleden dat Big Brother een fenomeen in Nederland werd. Vanaf de tweede / derde week stegen de kijkcijfers en werd Big Brother een ware hype waar de bewoners van toen nog steeds op aangesproken worden.

Anno 2011
Terrein 2011Er is heel veel veranderd! Big Brother is niet meer op tv in Nederland en het terrein waar het Big Brother huis ooit op gestaan heeft wordt binnenkort geheel bebouwd. Het laatste stukje van de tv geschiedenis is hiermee verloren gegaan.

Waar ooit de studio was zat het bedrijf Soester Gieterij B.V, dit bedrijf is in 2011 failliet gegaan. Sindsdien staat het complex te koop.

Foto Gallery

Anno 2014
Het pand staat te koop waar televisiegeschiedenis is geschreven. Zowel voor de serie Flodder als reality tv. Anno 2014 is het terrein helemaal verwilderd en herinnert niets meer aan de glorie dagen van het Big Brother avontuur.

Update September 2014:
Het pand is gekocht door Schenk Recycling en wordt op dit moment opgeknapt. Er is haast niets meer van de studio te zien. Ook de zijdeur is dicht gemaakt. Op het Big Brother terrein is het een grote bouwput.